Îpiedică din timp infarctul, AVC-ul sau demenţa prin eliminarea metalelor grele ascunse în organism

Number of View: 112

Intoxicaţia cu metale grele, devenite aproape omniprezente în viaţa urbană (la robinet, pe stradă, în cosmetice, etc.), poate duce la probleme vasculare (varice, infarct, AVC), leziuni pe creier, demenţă, boli neurologice, autoimune, cancer, depresie, hipersensibilitate, etc.

Aşadar, dacă observaţi o persoană apropiată că începe treptat să-şi schimbe personalitatea, că reacţionează ciudat şi nu vă mai înţelegeţi cu ea (ca şi cum aţi vorbi limbi străine), că se comportă ca în “Filmul Dr. Jekyll and Mr. Hyde” (cu personalitate ambivalentă), încercaţi să o direcţionaţi cât mai repede spre un test de metale grele (pentru că e la un pas de infarct, AVC, demenţă, boală autoimună sau cancer) şi spre protocolul AIP/Paleo – cel mai performant în facilitarea eliminării metalelor grele.

Cele mai sigure/acurate teste pentru metale grele sunt: Analiza tisulară a firului de păr şi Biorezonanţa (în Cluj, la Calivita, str Primăverii, nr 2).
Testele de sânge/urină dau erori cam în 40% din cazuri, sunt de evitat.

Toţi cei care trăim la oraş avem, mai mult sau mai puţin, metale grele în organism (dar nu toţi suntem afectaţi în acelaşi fel şi nici în egală măsură, ci în funcţie de moştenirea genetică, a florei intestinale şi a capacităţii de gestionare a stresului – factori care ne fac foarte vulnerabili sau invers, foarte rezistenţi în faţa invaziei metalelor grele), mai rămâne doar să le descoperim şi să le eliminăm… DIN TIMP!

No photo description available.

Postări înrudite:

  1. Se Poate Creşte Spiritual prin Boala Psihică? Number of View: 1162     “Uneori sunt martor al...
  2. Spre arta înţelegerii prin practica neînţelegerii Number of View: 1033 “În pofida a ceea ce se...
This entry was posted on Sunday, August 16th, 2020 at 12:11 am and is filed under Trăieşte sănătos!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Post a Comment